Publicat de: dudbuster | 04/08/2007

(Can’t You) Trip like I do?

Alaltaieri am primit un pachet de la Johnny Bravo cu mentziunea „asta e ce ai cerut, baga un test si zi-mi parerea ta”. Asta a zis, asta am facut. So, ieri mi-am cuplat buzunarele laterale de la rucsac pe yoke, am bagat un sac de dormit, poncho-ul, bivibag-ul, ceva apa si potol, cutzit, paracord si maruntzisuri si m-am carat la padure. Full loaded, „rucsacul” meu a tras la cantar 7 (şapte) kg.

A fost destul de interesant sa ma trezesc ca in 5 min ridicasem tabara (am intins poncho-ul intre doi copaci si l-am ancorat de pamant in partea din vant, am desfacut bivibag-ul si am bagat sacul de dormit in el), aprinsesem focul si faceam deja prima baie in Dunare… :DD

A fost o noapte frumoasa, am vazut stelele printre copaci, am stat cu castile iPod-ului la urechi pana dupa miezul noptzii, a tras si o ploitza, da’ m-am rasucit pe partea cealalta si am adormit la loc. Bivibag-ul fiind impermeabil, am avut o noapte curata si perfect uscata, vb reclamei.

Singurul inconvenient al plimbarii a fost faptul ca nu mi-au ajuns 2 litri de apa si ca tre’ sa-mi iau un filtru, in caz ca nu vreau sa car o tona dupa mine. Nu de alta, da’ ness-ul facut cu apa de Dunare, oricat de decantata si fiarta ar fi, are gust najpa.

Concluzii:

1. Tre’ sa-mi iau un filtru de apa, ceva care sa functzioneze cu apa curgatoare, plina de sedimente. De Katadyn Pocket nu stiu daca voi avea bani, da’ macar un Hiker trebuie. Altfel C-130 Hercules scrie pe mine, ca beau apa ca o camila.

2. Tre’ sa-mi iau ceva care sa semene a perna si sa nu ocupe mult loc. Poate au aia de la Snugpak ceva de genu’.

3. Imi trebuie un izopren sau mai bine o saltea auto-gonflabila. Cred ca-mi caut un Ortlieb, Thermarest-urile sunt nesimtzit de scumpe, dupa cum le vand aia de la MMSport.

PS. Discard images, melodia imi place.

Can’t you trip like I do?

Laid out on my back, I can’t sleep ‘cause I’m falling
Eyes in my teeth, I can’t see ‘cause I’m eating
Head full of noise, I can’t think ‘cause it’s crushing
Back on my feet, like a freight train I’m coming.

Reclame

Responses

  1. Poll-ul nu e complet. Eu optez lejer pentru cort. 🙂

  2. Merge cort, merge pensiune de 1-2 margarete cu surplus de oameni ca sa iasa mai ieftin, merge orice.. da’ sa dorm singura in padure nu mi se pare prea tentant.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: